KRUITBOSCH & DE WEERD

Home  l Over ons l Openingstijden  l Contact  l Route  l Downloads l Koopjeshoek l Sitemap

 

Home

Automaterialen

Telecom

Nokia

Inbouw

Laadstations

Brandpreventie

Reparatie div.

Flextubo

 

 

GSM Services & Repair

 

Service & repair
Wij repareren nagenoeg alle merken telefoon en tablets waaronder Apple, iPhone, iPad, Huawei,HTC, LG, Microsoft, Nokia, SAMSUNG, SONY,  etc.


Externe reparaties
Wanneer uw toestel niet intern te repareren is zullen wij deze voor u versturen naar de fabrikant, de gemiddelde doorlooptijd hiervan is +/- 3 weken. Een leentoestel behoort tot de mogelijkheden van onze vaste zakelijke klanten.

Let op !
Voordat u uw toestel aanbiedt ter reparatie:
Contactpersonen, agenda en andere data gaat altijd verloren tijdens een reparatie, het is dus aan te raden eerst een backup te maken alvorens u langskomt voor de reparatie of/en update. Software hiervoor is te downloaden via de website van de fabrikant. De hiervoor benodigde datakabels of bluetooth-verbindingen zijn verkrijgbaar in onze Telecom-shop. Kruitbosch & de Weerd is niet verantwoordelijk c.q. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies van uw persoonlijke gegevens die in het toestel staan.

Reparatie opdracht formulier
Om de wachttijd te korten kunt u een reparatie formulier downloaden, invullen en uitprinten. Na ondertekenen deze met het toestel inleveren. Reparatie formulier

Vocht- en valschade
Vochtschade in een toestel kan diverse oorzaken hebben, bellen in de regen, toestel  is nat geworden door een vloeistof (koffie, bier, etc.) of het toestel is gebruikt in een vochtige omgeving. Wanneer deze schade wordt geconstateerd in uw toestel is deze nooit reparabel en zal (binnen garantie periode) met onderzoekskosten aan u worden geretourneerd. De fabrikant dekt deze schade niet omdat dit geen fabricage fout in het toestel is. Wij laten u graag een foto zien van de geconstateerde schade. Helaas is het niet mogelijk om de daadwerkelijke oorzaak van de schade vast te stellen.

Elke mobiele telefoon valt wel eens op de grond of komt klem te zitten dit kan ernstige gevolgen hebben, bijvoorbeeld een barst in uw display. Dit valt altijd buiten de garantie voorwaarden van de fabrikant en kan alleen tegen een vergoeding worden hersteld. Wij kunnen voor deze reparaties vrijblijvend een prijsopgave maken.
Ook bij valschade die niet zichtbaar is, er is een scheurtje in de printplaat of andere interne onderdelen, valt het toestel ook niet meer onder garantie.

Garantie van de Fabrikant.
Ons Service & Repair Center verzorgd de fabrieksgarantie van meerdere fabrikanten. Hierbij gelden de voorwaarden van de fabrikant. De fabrikant heeft geen wettelijke plichten zoals de verkoper. U krijgt van ons dan ook nooit een nieuw toestel of geld terug.
Tip:
Is uw toestel kapot? Neem dan altijd eerst contact op met de verkoper. Want u hebt met hem een overeenkomst gesloten. Doet u dat niet, dan kan het gebeuren dat u de verkoper later niet meer aansprakelijk kunt stellen.(bron ConsuWijzer)

Tarieven buiten garantie
Software update: € 21,00 exclusief BTW per toestel
Reparatie tarief vanaf € 17,00 exclusief BTW per toestel (exclusief de onderdelen)
 

Op zaterdag is de repair afdeling gesloten

 
 

Start

Reparatie form.

Telecom

Prijslijst

 

 WvBP

Home  l Over ons l Openingstijden  l Contact  l Route  l Downloads l Koopjeshoek l Sitemap

copyright 2010 Kruitbosch & de Weerd