KRUITBOSCH & DE WEERD

Home  l Over ons l Openingstijden  l Contact  l Route  l Downloads l Koopjeshoek l Sitemap

 

Home

Automaterialen

Telecom

Nokia Repair

Inbouw

Brandpreventie

Reparatie div.

Flextubo

 

 
Carkit
 

Bestonden vroeger de autotelefoons nog uit een grote kast met een antenne op het dak en een hoorn om in te spreken, tegenwoordig is uw mobieltje de centrale en wordt het gesprek via bluetooth naar de carkit gezonden.

De moderne carkit is meer dan alleen maar een handsfree toestel, hij neemt ook uw telefoonnummers over in het display en speelt de muziek van uw mobiel in stereo af over de luidsprekers van de auto. U bedient via het display van de carkit de iPod of iPhone die veilig in het handschoenkastje aan de oplader ligt of in een speciale steun op uw dashboard zit.

In auto's, zoals bijvoorbeeld Audi, BMW, Mercedes, Mini, Seat, Skoda en VW met een af-fabriek audio/navigatie systeem kunnen wij een bluetooth module te monteren met volledige navigatiedisplay en stuurwielbediening ondersteuning. lees meer......

Steeds vaker komt het voor dat we in auto's met een affabriek BT-systeem toch een carkit moeten inbouwen omdat de originele carkit/radio/navigatie niet (goed) werkt met de nieuwere toestellen. Dit komt doordat auto fabrikanten ruim een jaar doen over de ontwikkeling van een auto en als uw auto ook nog twee jaar oud is dan is het BT systeem dus al drie oud, mobiele telefoons hebben elk half jaar een complete nieuwe modellen reeks met soms andere BT protocollen en hiermee kan een oudere carkit dus niet meer mee overweg.

Dan zijn er auto's van VAG groep de affabriek wel Bluetooth hebben maar alleen werken met een rSAP profiel. Dit werkt prima met bijvoorbeeld Nokia telefoons maar met een smartphone zoals iPhone of toestellen met Android besturing niet. Wij kunnen de BT-module vervangen zodat u nagenoeg alle telefoons hierop weer kunt gebruiken met behoud van alle bediening mogelijkheden via navigatie etc.
lees meer...

Op alle carkits die wij monteren kunnen we achteraf software updates uitvoeren zodat u altijd verzekerd bent van een goed werkende carkit ook als u een nieuw toestel aanschaft.

Vraag naar de verschillende mogelijkheden bij onze afdeling Telecom. 0570-661780

 

Steekwoorden: Parrot, bluetooth, handsfree, kits, systemen, synchronisatie, telefoonboek, spraakherkenning, compatibel, telefoons, smartphone, full duplex, lcd, mp3, text to speech, microfoon, usb, lijningang, A2DP, echo onderdrukking, sd kaart, asteroid, mki, android, synchroniseert, converso, unika, multican, stuurwielbediening, interface, originele, multimediascherm, multicomm, ruisonderdrukking, universeel,

 

Start

KPN

GSM repair

Abonnementen

Accessoires

Toestellen

Verzekering

Carkits

Bluetooth

Bluetooth op OEM

rSAP ombouw

 WvBP

Home  l Over ons l Openingstijden  l Contact  l Route  l Downloads l Koopjeshoek l Sitemap

copyright 2010 Kruitbosch & de Weerd