KRUITBOSCH & DE WEERD

Home  l Over ons l Openingstijden  l Contact  l Route  l Downloads l Koopjeshoek l Sitemap

 

Home

Automaterialen

Telecom

Nokia

Inbouw

Brandpreventie

Reparatie div.

Flextubo

 

 

Kentekenplaten

kruitbosch & de weerd Deventer BV is gespecialiseerd in het vervaardigen van kentekenplaten voor alle soorten motorvoertuigen. In ons assortiment zijn alle voorkomende kentekenplaten opgenomen voor de auto, motor, bromfietsen en snorfietsen. Ook hebben wij de beschikking over het voor u bestellen van speciale kentekenplaten voor bijvoorbeeld oldtimers.

Assortiment

Ook de aantrekkelijke kentekenplaat met opgelegde kunststof letters en cijfers is bij ons verkrijgbaar.

 
Wat te doen bij beschadigde kentekenplaten?

Indien uw eerste set Euro-kentekenplaten van uw auto onleesbaar en onbruikbaar is beschadigd door bijvoorbeeld een kopstaart-botsing of bij het parkeren, kunt u bij ons een set originele nieuwe platen bestellen tegen inlevering van de beschadigde platen en op vertoon van uw kentekenbewijs of kentekencard, en een geldig legitimatiebewijs. Is er maar één plaat beschadigd, dan kunt u tegen inlevering van de beschadigde plaat ook één nieuwe originele plaat bestellen. Maar u moet altijd de beschadigde plaat inleveren.
De beschadigde plaat of platen worden ingenomen en vernietigd. Tussentijds mag u zich niet met een auto zonder kentekenplaten op de openbare weg bevinden. Maar als u in de gelegenheid bent uw auto zonder kentekenplaten op eigen terrein te parkeren is er geen probleem.

 

Wat te doen bij vermissing of diefstal van uw kentekenplaat of kentekenplaten? Duplicaatcode op de kentekenplaat

Zijn uw kentekenplaten van uw auto gestolen of zijn ze vermist dan kunt u bij ons een set nieuwe gele kentekenplaten met duplicaatcode bestellen. Let op: bij vermissing van 1 van de twee kentekenplaten bent u verplicht een nieuwe set van twee stuks te bestellen.

Duplicaatcode

Op het streepje tussen de lettercombinatie van uw kenteken wordt dan de duplicaatcode geperst. De afgifte van de nieuwe set kentekenplaten met duplicaatcode wordt opnieuw in het kentekenregister geregistreerd. De duplicaatcode geeft dus aan hoe vaak een nieuwe set kentekenplaten is verstrekt voor het betreffende kenteken. Bij aankoop van een nieuwe auto start het kentekenbewijs met duplicaatcode 0 die niet vermeld wordt op de kentekenplaat. De reden voor invoering van deze duplicaatcode is simpel en logisch, wanneer uw oude platen gebruikt worden t.b.v. fraude kunt u aantonen dat het niet uw platen zijn; u heeft namelijk een nieuwe set laten maken met een verhoogde duplicaat code in de plaat! De duplicaatcode dient dus ter onderscheid van een eventueel eerder uitgegeven set platen van hetzelfde kenteken.

 

Witte-kentekenplaat voor fietsdrager?

Voor fietsdragers op de trekhaak, aanhangers en caravans tot 750kg heeft de Rijksverkeersdienst vanaf 1 februari 2000 een witte kentekenplaat gekoppeld aan uw kentekennummer geïntroduceerd. De afgifte van witte kentekenplaten wordt niet geregistreerd in het kentekenregister. U kunt meerdere witte kentekenplaten tegelijk bij bestellen op vertoon van uw kentekenbewijs of kentekencard, en een geldig legitimatiebewijs.

Verdere vragen

Neem contact op via telefoonnummer 0570-622299 of via mail info@kenw.nl

 

 

 

Start

Garage concepten

Auto onderdelen

Banden + Velgen

Trekhaak

Smeermiddelen

Reinigings middelen

Multimedia

Audio & Video

 Nummerborden

 

 WvBP

Home  l Over ons l Openingstijden  l Contact  l Route  l Downloads l Koopjeshoek l Sitemap

copyright 2010 Kruitbosch & de Weerd