KRUITBOSCH & DE WEERD

Home  l Over ons l Openingstijden  l Contact  l Route  l Downloads l Koopjeshoek l Sitemap

 

Home

Automaterialen

Telecom

Nokia

Inbouw

Brandpreventie

Reparatie div.

Flextubo

 

 

Rookmelders

Een rookmelder is geen overbodige luxe in een woning. Jaarlijks worden veel mensen in hun slaap te laat wakker nadat de woning al in lichte laaien staat. Een rookmelder kan er voor zorgen dat men op tijd wakker wordt alvorens de vlammen de slaapkamers bereikt hebben. De rookmelder moet op een centrale plaats op iedere verdieping met slaapkamers geplaatst worden. Deze slaat tijdig alarm bij rook of plotseling oplopende warmte. Zo'n tijdig alarmsignaal geeft voldoende tijd en gelegenheid om  bij brand de slaapkamer te verlaten. Een ander belangrijk item is, dat een ieder in huis bij eventuele brand de snelste en veiligste route weet om het huis tijdig te verlaten.

Onze rookmelder: RMOGS-166 is geheel compleet, eenvoudig te monteren, koppelbaar met meerdere rookmelders en heeft 5 jaar garantie*

Goedgekeurd door het “British Standard Institute” en voorzien van het “Goedkeur” /KOMO verleend door de Stichting Keurmerkinstituut Consumentenproducten. De 9V rookmelders zijn tevens voorzien van het Politie keurmerk “VEILIG WONEN”.

* uitgezonderd de batterij

 

Start

Politie keurmerk

Milieukeur

Poeder

CO2

Schuim

Vet

Blusdekens

Fire-knock-out

Rookmelders 

 WvBP

Home  l Over ons l Openingstijden  l Contact  l Route  l Downloads l Koopjeshoek l Sitemap

copyright 2010 Kruitbosch & de Weerd