KRUITBOSCH & DE WEERD

Home  l Over ons l Openingstijden  l Contact  l Route  l Downloads l Koopjeshoek l Sitemap

 

Home

Automaterialen

Telecom

Nokia

Inbouw

Brandpreventie

Reparatie div.

Flextubo

 

 

AFFF SCHUIMBLUSSERS

 

De  AFFF-schuimblussers zijn zowel voor klasse A-, als klasse B-branden geschikt. Ze worden dan ook ingezet in situaties met meer risico’s.

Blusschuim heeft een veilige en snelle werking in het bijzonder waar het brandbare vloeistoffen als olie, alcohol, smeermiddelen, vetten en bepaalde soorten plastics betreft. Het schuim slaat de vlammen neer en legt een filmover de brandhaard. Door afdekking van het oppervlak wordt herontbranding van dampen voorkomen.

Het schuim in de schuimblussers bevat AFFF-Biohydrofilm 1A,. een filmvormend schuim, dat met name bij gebruik in draagbare blussers zeer effectief is. Biofydrofilm 1A heeft een lange levensduur en brengt geen schade toe aan materialen, goederen en aan het milieu.

Alle versies zijn uitgerust met een spuitmond. Daarmee wordt een meer effectieve verspreiding en een betere dekking van het schuim verkregen, ook als de blusser door minder ervaren gebruikers gehanteerd wordt. De blussers zijn aan de buiten- en binnenzijde voorzien van een hoogwaardige coating, waardoor een grote corrosieweerstand wordt verkregen

 

 

Start

Politie keurmerk

Milieukeur

Poeder

CO2

Schuim

Vet

Blusdekens

Fire-knock-out

Rookmelders 

 WvBP

Home  l Over ons l Openingstijden  l Contact  l Route  l Downloads l Koopjeshoek l Sitemap

copyright 2010 Kruitbosch & de Weerd