KRUITBOSCH & DE WEERD

Home  l Over ons l Openingstijden  l Contact  l Route  l Downloads l Koopjeshoek l Sitemap  

 

Home

Automaterialen

Telecom

Nokia

Inbouw

Brandpreventie

Reparatie div.

Flextubo

 

 

Flitsbescherming

De nieuw VIP van Stinger.

Verbeterde bescherming: langere waarschuwingsafstanden op moderne radars.

De VIP is ontworpen zodat hij langere waarschuwingsafstanden op moderne snelheidsradars kan geven*, omdat dat is waar het telt. Niet om de afstanden op normale radars te vergroten, want die afstanden zijn al meer dan genoeg.

Moderne radars zijn er met verschillende polarisaties. Simpel gezegd is de polarisatie de oriëntatie waarmee een radargolf zich voortbeweegt. Stinger's 'patch technology' heeft ons in staat gesteld om de VIP te voorzien van een unieke Multi Polarity High Definition Antenne (MPHD Antenne) die geoptimaliseerd is om alle polarisaties van moderne snelheidsradars te ontvangen.

Bovendien zijn moderne radars vaak zogenoemde 'low power radars' waardoor ze nog moeilijker op comfortabele afstand te ontdekken zijn. Goed dus dat de VIP's nieuwe generatie patch antenne in staat is om zelfs de zwakste signalen al te herkennen en om waarschuwingsafstanden zelfs tegen de meest verraderlijke opponenten te maximaliseren.

De MPHD Antenne is ontwikkeld voor wereldwijd gebruik en ontvangt X, K en Ka band frequenties.

* Daar waar toegestaan
Meer info over de Stinger leest u op www.stinger.nl

 

STir PLUS Snelheidscontroledetectie.

Dankzij de hoogwaardige HF receiver én de meegeleverde CD Detection Tools, kan de STi-R tevens van radardetectiesoftware worden voorzien. Met deze STi-R Plus M-Edition detecteert het systeem in deze configuratie tevens alle mobiele radarcontroles, inclusief de Multaradar CD dat in een aantal Europese landen, waaronder Nederland, wordt ingezet . De STi-R Plus M-edition detecteert alle radarfrequentiebanden die in Europa worden gebruikt voor snelheidscontroles, waaronder de X, K(narrow) en Ka(narrow)-band. Het systeem is voorzien van "stealth technologie” hetgeen betekent dat het systeem onzichtbaar is voor de radardetector-detectors zoals die in diverse Europese landen door de politie worden gebruikt. Bovendien combineert de STi-R Plus M-Edition de toepassing van de radardetectiesoftware met de aanwezige GPS technologie. Valsmeldingen op specifieke locaties, zoals bijvoorbeeld benzinestations, kunnen zodoende worden uitgefilterd. Dat rijdt wel zo comfortabel. Opgeteld, biedt de STi-R Plus M-Edition verreweg de meeste voordelen!

Voordelen STi-R Plus M-Edition:

·Uit te breiden met radardetectiesoftware
·Beschikt over alle Europese frequentiebanden (X, K/narrow en Ka/narrow)
·Detectie-afstand 400 tot 1.000 meter

·Valsmeldingen verwijderen via GPS technologie
·Police Verification

Let op!
Het gebruik van een radardetector is verboden in Nederland. Wij raden u aan de STi-R Plus software alleen te installeren in landen waar dit is toegestaan. Voor alle duidelijkheid, de STi-R zonder radardetectiesoftware voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Indien u de radardetectiesoftware eenmaal heeft geïnstalleerd, kunt u deze eenvoudig en binnen vijf seconden uit uw STi-R Plus verwijderen. Op deze wijze voldoet u aan de huidige wetgeving op het moment dat u Nederland weer binnen komt rijden.
Dat is wel zo prettig.

Meer info over STir PLUS leest u op http://www.target-automotive.nl/snelheidsdetectie/

 

De afdeling INBOUW kunt u rechtstreeks bereiken met het doorkiesnummer 0570-661783

Mailen kan ook met inbouw@kenw.nl

 

Start

Alcohol slot

Android Auto

Apple CarPlay

Auto alarm

Klasse 4 - 5

Terugvind Syst.

Bearlock

Camera

Carkit

Carkit OEM

Carkit ombouw

Cruisecontrol

Speed limiter

DAB+

Fltsbescherming

Hoofdsteunen

iPhone interface

Multimedia

Navigatie Radio

PDC

Rit registratie
Fiscus

Tachograaf

Track & Trace

Trekhaak

Voorverwarming

WIFI car-hotspot 

Foto/voorbeelden

 WvBP

Home  l Over ons l Openingstijden  l Contact  l Route  l Downloads l Koopjeshoek l Sitemap

copyright 2010 Kruitbosch & de Weerd