KRUITBOSCH & DE WEERD

Home  l Over ons l Openingstijden  l Contact  l Route  l Downloads l Koopjeshoek l Sitemap  

 

Home

Automaterialen

Telecom

Nokia

Inbouw

Brandpreventie

Reparatie div.

Flextubo

 

 

Park Distant Control

PDC oftewel Park Distant Control. Moderne auto's hebben door hun ontwerp in windtunnels en het design vaak een slecht zicht naar achteren. Op drukke parkeerplaatsen zoals bij winkelcentra is een parkeerhulp dan ook een uitkomst. Want een kleine beschadiging aan de bumper laten repareren loopt al gauw in de honderden euro's en je moet er niet aan denken wat er gebeurt als een kind achter de auto loopt die u niet gezien heeft. In onze inbouwhal monteren wij de parkeersensoren indien gewenst zelfs in de kleur van de bumper of monteren een camera op een daarvoor geschikte plek.

Bescherm uw No-Claim. Voorkom dure reparatierekeningen en verlies van uw No-Claim, de meeste verzekeringen hebben al een eigen risico van  250.-.

Ook is het mogelijk om achteraf (Aftermarket) voor en/of achter parkeersensoren te monteren en te koppelen op een origineel af-fabriek radio- of navigatiesysteem. Op het display van de originele radio wordt een grafische weergave gegeven van de PDC informatie, daarnaast is er ook een akoestische weergave van de PDC sensoren. (Bel 0570-661783 en vraag welke auto's en radio's hiervoor geschikt zijn.)

Andersom is ook mogelijk, u heeft een auto met af-fabriek PDC sensoren en wilt bv een JVC of KENWOOD navigatie radio laten monteren met behoud van de originele stuurwielbediening en weegave op het display van de airco, parkeersensoren, etc., dan leveren wij een interface die dat mogelijk maakt.

 

 

 

Heeft u een auto met OEM parkeersensoren aan de achterzijde en wilt u aan de voor kant ook PDC, dat kan ook.

Een andere optie is een achteruitrij camera deze kan vrijwel onzichtbaar ingebouwd worden in de nummerplaat verlichting of de nummerplaathouder. Voor bedrijfswagens zijn er op- en inbouw camera's in allerlei soorten verkrijgbaar. lees meer...

De afdeling INBOUW kunt u rechtstreeks bereiken met het doorkiesnummer 0570-661783 Mailen kan ook met inbouw@kenw.nl

 

 

Start

Alcohol slot

Android Auto

Apple CarPlay

Startblok. kl.1

Alarm kl.3

Volgsyst. kl.4/5

Terugvind Syst.

Bearlock

Camera

Carkit

Carkit OEM

Carkit ombouw

Cruisecontrol

DAB+

Dodehoek

Fltsbescherming

Hoofdsteunen

iPhone interface

Multimedia

Navigatie Radio

PDC

Rit registratie
Fiscus

Speed limiter

Tachograaf

Track & Trace

Trekhaak

Voorverwarming

WIFI car-hotspot 

Foto/voorbeelden

 WvBP

Home  l Over ons l Openingstijden  l Contact  l Route  l Downloads l Koopjeshoek l Sitemap

copyright 2010 Kruitbosch & de Weerd