KRUITBOSCH & DE WEERD

Home  l Over ons l Openingstijden  l Contact  l Route  l Downloads l Koopjeshoek l Sitemap  

 

Home

Automaterialen

Telecom

Nokia

Inbouw

Brandpreventie

Reparatie div.

Flextubo

 

Ritregistratiesystemen (Track & Trace)
voor wagenparken

Kilometerregistratie een tijdrovend karwei? Kans op een naheffing van de Belastingdienst? Wij hebben een betaalbare en betrouwbare oplossing die u alles automatisch uit handen neemt. Vanaf nu worden alle ritgegevens en voertuigbewegingen bewaard en heeft u er overal inzage in.

U wilt meer inzicht in uw buitendienst? Altijd en overal controle over uw wagenpark? Een oplossing die precies doet wat het belooft? U krijgt van ons altijd en overal een actueel overzicht van de status van al uw rijdend materieel.

Eenvoudig uw projecten, locaties en klanten beheren? Alle mogelijkheden tot groen en voordelig rijden benutten? Wij bieden de oplossing om uw wagenpark optimaal en duurzaam te benutten. Eenvoudige ontsluiting van al uw waardevolle logistieke data, zo op uw pc en smartphone.

Met een ritregistratie systeem worden de volgende functies zeer eenvoudig inzichtelijk:

  • Datum

  • Start/stop tijd

  • Kilometerstanden

  • Afstand

  • Ritduur

  • Adresgegevens

  • Gedetailleerde gegevens over de genomen route

  • Gereden snelheden tijdens de route

  • Chauffeursherkenning (optie)

  • Privé/zakelijk schakelaar (optie) of in een gratis APP

Naast deze standaard functies zijn er diverse accessoires beschikbaar waaronder bestuurders identificatie. Snel, efficiënt en doeltreffend, precies waarvoor het systeem bedoeld is, zonder verborgen kosten achteraf.

Alle apparatuur wordt op een vakkundige wijze door ons gemonteerd, zodat u verzekerd bent van een langdurig storingsvrije werking.

Mochten wij u interesse hebben gewekt voor dit product en u wilt nadere uitleg of een demonstratie, neemt u dan contact met ons op, indien gewenst kunnen wij dan samen met u een afspraak maken met de account manager van één onze leveranciers voor een gedetailleerde uitleg.

Wij zijn o.a. dealer van:

RouteConnect   Goedgekeurd t.b.v. belastingdienst (Keurmerk RRS). Een persoonlijke advies op maat met echte helpdesk en dus geen callcenter. Gratis app voor Android, IOS en Windows

download brochure

Accredis Goedgekeurd t.b.v. belastingdienst (Keurmerk RRS).
.

download brochure

Faringwell Fleet Goedgekeurd t.b.v. belastingdienst (Keurmerk RRS). Gratis app voor Android en IOS

download brochure

Moving Intelligence Goedgekeurd t.b.v. belastingdienst (Keurmerk RRS). app voor Android en IOS

download brochure

Dit zijn de toonaangevende merken op het gebied van ritregistratiesystemen. Deze systemen maken het mogelijk om direct online inzicht te krijgen in de bewegingen van uw wagenpark en het aantal gereden kilometers van een voertuig. Dit is bijvoorbeeld van belang als u een fiscaal sluitende rittenadministratie wilt bijhouden of indien u de bewegingen van uw wagenpark in beeld wilt brengen. 

Ritregistratie systemen t.b.v. fiscus

Al onze systemen kunnen worden voorzien van het het Keurmerkcertificaat.

Als u de privé kilometers van uw auto wilt bijhouden i.v.m bijtelling van de fiscus, hebben we hiervoor meerdere geschikte systemen. Andersom kan natuurlijk ook, als u de gereden kilometers van uw auto wilt door berekenen aan uw bedrijf of aan de klant.

 

Voor een fiscaal verantwoorde rittenregistratie gaat u natuurlijk naar Kruitbosch & de Weerd
De afdeling INBOUW kunt u rechtstreeks bereiken met het doorkiesnummer 0570-661783

Steekwoorden:

GPS tracking systeem, Kilometerregistratie, rittenregistratie, CO2 reductie, Voertuigvolgsysteem, Ritregistratiesysteem, Track & Trace, Bijtelling, Connected Navigation, Black Box, Ritregistratie,  Fleetmanagement, Webbased rit-rijregistratie en fiscale kilometerregistratie, geautomatiseerd rittenregistratiesysteem, Professionele rapportage, Geen software installeren, Internationaal toepasbaar,  Uren registratie, Live volgen, Berijderidentificatie, Fiscale verantwoording, Deventer, Overijssel, Gelderland, rijstijl, analyse, brandstofbesparing, real time, informatie, kilometerstand, managementrapportages, locatie, webserver,

 

Start

Alcohol slot

Android Auto

Apple CarPlay

Startblok. kl.1

Alarm kl.3

Volgsyst. kl.4/5

Terugvind Syst.

Bearlock

Camera

Carkit

Carkit OEM

Carkit ombouw

Cruisecontrol

DAB+

Dodehoek

Fltsbescherming

Hoofdsteunen

iPhone interface

Multimedia

Navigatie Radio

PDC

Rit registratie
Fiscus

Speed limiter

Tachograaf

Track & Trace

Trekhaak

Voorverwarming

WIFI car-hotspot 

Foto/voorbeelden

 WvBP

Home  l Over ons l Openingstijden  l Contact  l Route  l Downloads l Koopjeshoek l Sitemap

copyright 2010 Kruitbosch & de Weerd