KRUITBOSCH & DE WEERD

Home  l Over ons l Openingstijden  l Contact  l Route  l Downloads l Koopjeshoek l Sitemap  

 

Home

Automaterialen

Telecom

Nokia

Inbouw

Brandpreventie

Reparatie div.

Flextubo

 

 

Startblokkering

Of wel: VbV-SCM Startonderbreker voorheen Klasse 1

U wilt u auto beveiligen tegen diefstal maar wilt niet allerlei extra handelingen verrichten voordat u kunt wegrijden? Dan adviseren we de COBRA 4627PS.

De Cobra 4627PS startonderbreker kent 2 toepassingen. Ten eerste als een standalone startonderbreker met extra autorisatie om te voorkomen dat uw auto gestolen wordt. Daarnaast kan deze startonderbreker ook gebruikt worden in combinatie met uw bestaande (fabrieks-)alarm waarmee dan een tweede laag van beveiliging aan uw bestaande systeem wordt toegevoegd, die middels de extra autorisatie wordt vrij geschakeld. Beide toepassingen kunnen van een SCM klasse 1 certificaat worden voorzien. Het voordeel van de Cobra producten is, dat de extra autorisatie passief door middel van de DriverCard plaats vindt en dus geen extra handeling van de gebruiker voor vereist is.

Ook nieuwe voertuigen die zijn voorzien van een ‘keyless entry’-systeem zijn vatbaar voor diefstal: criminelen kunnen zich toegang tot de auto verschaffen via een zogeheten ‘relay attack’. 

Keyless entry wil zeggen dat een auto zichzelf automatisch ontgrendelt zodra de autosleutel op korte afstand is van het voertuig. Dit systeem is niet waterdicht: criminelen kunnen met behulp van een apparaatje het signaal van de sleutel oppikken, verlengen en zodoende de auto openen – een zogeheten ‘relay attack’.

Voor wie het risico van auto-inbraak via relay attack volledig wil elimineren is een onder certificaat ingebouwd beveiligingssysteem met eigen autorisatie dat onafhankelijk werkt van de keyless entry nog altijd de beste methode. Daarmee speelt u als auto-eigenaar altijd op safe.

De afdeling INBOUW kunt u rechtsreeks bereiken met het doorkiesnummer 0570-661783

Mailen kan ook met inbouw@kenw.nl

 

Start

Alcohol slot

Android Auto

Apple CarPlay

Startblok. kl.1

Alarm kl.3

Volgsyst. kl.4/5

Terugvind Syst.

Bearlock

Camera

Carkit

Carkit OEM

Carkit ombouw

Cruisecontrol

DAB+

Dodehoek

Fltsbescherming

Hoofdsteunen

iPhone interface

Multimedia

Navigatie Radio

PDC

Rit registratie
Fiscus

Speed limiter

Tachograaf

Track & Trace

Trekhaak

Voorverwarming

WIFI car-hotspot 

Foto/voorbeelden

 WvBP

Home  l Over ons l Openingstijden  l Contact  l Route  l Downloads l Koopjeshoek l Sitemap

copyright 2010 Kruitbosch & de Weerd